Springkussentekoop.nl

                                                                                                  www.springkussentekoop.nl              

Kwaliteit & veiligheid.


Alle Speeltoestellen van springkussentekoop.nl worden gekeurd. Een speeltoestel is een toestel, waarbinnen je jezelf met je eigen lichaamskracht voortbeweegt.


De springkussens hebben platte naden en zorgen voor een ideale krachtenverdeling. Kritische naden waar veel druk op staat, zijn minimaal vier keer gestikt met weerbestendig polyestergaren en dit garandeert u jarenlang plezier van uw inflatable.

Het binnenwerk van onze springkussens is uitgerust met "downdrops": touwverbindingen tussen het springvlak en de bodem. Deze constructie zorgt voor een optimale luchtverplaatsing en een zeer goede verdeling van de belasting. Een perfect springvermogen is het resultaat.


Springkussentekoop.nl stelt hoge eisen aan alle materialen welke bij de productie worden gebruikt en doordat het productieproces in eigen beheer is, kan de kwaliteitscontrole hierop ook goed worden bewaakt.

Onze producten zijn ongeëvenaard in treksterkte, inscheurweerstand, kleurechtheid en daarmee zijn onze inflatables van hoogwaardig materiaal te noemen.


Al onze producten zijn goedgekeurd door het Nederlands AIB-Vincotte.

Deze erkende keuringsinstantie controleert op onder meer:

- valgevaar

- beklemminggevaar

- verstikkingsgevaar.


Onze springkussens, maar ook andere speeltoestellen voldoen aan alle Europese (NEN14960) normen en zijn voorzien van extra veiligheidsmaatregelen, zoals:

- een veilige, brede opstap.

- hoge muren waar kinderen niet gemakkelijk op kunnen klimmen.

- een egaal springvlak en strakke banen die het verzwikken van enkels voorkomen.

- duidelijke aanwijzingen en waarschuwingen, in een voor kinderen begrijpelijke taal en afbeeldingen.

- het dak van een overdekt springkussen is vastgestikt aan de bovenzijde van de muren, waardoor kinderen er niet op kunnen klimmen.